Best of the best! – Dvostruki trijumf agencije Blumen group na svečanoj dodeli IPRA Golden World Awards 2012!

Sa ovogodišnje IPRA GOLDEN WORLD AWARDS, jedne od  najuglednijih međunarodnih manifestacija u oblasti odnosa sa javnošću, agencija Blumen group vratila se sa čak dva priznanja!

Na ceremoniji dodele IPRA nagrada,  koja je održana u svečanoj dvorani hotela ,,Four Seasons’’ u Istanbulu, 9. Novembra 2012., direktorki agencije Blumen group, Nataši Pavlović Bujas, uručeno je priznanje ,, IPRA GOLDEN AWARDS FOR EXCELLENCE’’  u kategoriji ,,Javni sektor’’ za kampanju ,,Popis je beleška za budućnost! Učestvuj u popisu 2011!’’ realizovanu u saradnji sa Republičkim zavodom za statistiku i uz podršku Kancelarije Evropske unije u Srbiji i RTS-a. 

Iznenađenje večeri i kruna uspeha  usledilo je proglašenjem ,,IPRA GOLDEN AWARDS GRAND PRIZE 2012’’, kojm se nagrađuje najbolji među najboljima!

Žiri sačinjen od 42 profesionalaca iz celog sveta, odlučio je da ovo najprestižnije priznanje dodeli upravo agenciji Blumen group, a gromki aplauz kojim su prisutni pozdravili ovu odluku žirija, najveći je kompliment našem timu!

 

Članovi Blumen group tima i Republičkog zavoda za statistiku i kolege iz Kenije

Janice Eldridge_IPRA office i Natasa Pavlovic Bujas

 

Johanna McDowell _IPRA President 2012 i Natasa Pavlovic Bujas

 

IPRA GRAND PRIZE 2012 za Blumen group

 

 

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs