Beograd i Blumen group po prvi put domaćini žiriju Međunarodnog udruženja PR stručnjaka (IPRA)

 

foto h11Više od 20 međunarodnih stručnjaka u oblasti odnosa sa javnošću i komunikacija – članova žirija i UO Međunarodnog udruženja za odnose sa javnošću (International Public Relations Association – IPRA) – početkom jula okupilo se u Beogradu na finalnom žiriranju i izboru dobitnika prestižnih priznanja  IPRA Golden World Awards for Excellence2017 i IPRA GRAND PRIZE 2017.

Ovim priznanjem koje se dodeljuje u više od 25 kategorija IPRA nagrađuje najbolje projekte/kampanje iz domena komunikacija i odnosa sa javnošću, istovremeno birajući i najboljeg među najboljima – dobitnika IPRA GRAND PRIZE 2017. Posebna pažnja tokom žiriranja poklanja se radovima koji utiču na kreiranje boljeg i humanijeg okruženja – takvi radovi ulaze u uži izbor za posebno priznanje koje dodeljuje organizacija UN – Ujedinjene nacije.

DOMAĆINI I PRIJATELJI DOGAĐAJA

Agencija Blumen group bila je domaćin članovima žirija i Upravnog odobra IPRA – PR stručnjacima koji dolaze iz Engleske, Rusije, Španije, Turske, Bugarske, Kipra, UAE, Saudijske Aravije, Finske, Holandije, Srbije, Austrije, Filipina…

Agencija Blumen group je i sama bila među finalistima i dobitnicima IPRA GOLDEN WORLD AWARDS –  2012. Godine Blumen group je poneo ne samo zlatno priznanje GWA 2012, već kao najbolji među najboljima i IPRA GRAND PRIZE za kampanju “Popis je beleška za budućnost“. Prošle godine agencija je bila u finalu ovog takmičenja sa  projektom “Play it again” – Stari Rock Majstori.

Uz Blumen group, pokrovitelji ovogodišnjeg žiriranja u našoj prestonici bili su i Turistička organizacija Beograda, Društvo Srbije za odnose sa javnošću i Grand Kafa.

ZANIMLJIVOSTI  –  U SUSRET DODELI   IPRA  GWA PRIZNANJA

Članovi žirija i članovi UO IPRA – njih više od 20 koji su posetili Beograd – dolaze iz čak 13 zemalja, a imena ovogodišnjih pobednika biće saopštena tokom jula meseca i priznanja uručena na IPRA GWA GALA ceremoniji u Sofiji, Bugarska.

Boravak u Beogradu naši gosti su ovekovečili kroz više od 200 fotografija, objavljenih kroz preko 70 postova na društvenim mrežama, u kojima su sa oduševljenjem opisali ono što su doživeli, videli i naučili o našoj kulturi, tradiciji i načinu života. Njihove impresije su za četiri dana doprle do više od 50.000 ljudi u preko 13 zemalja.

coffee6

foto h14

 

 

 

 

 

 

O IPRA

Međunarodno udruženje za odnose sa javnošću – IPRA (International Public Relations Association), začeto je pre 60 godina na inicijativu danskih i britanskih profesionalca da se sačini okvir za podizanje standarda i unapređenje prakse u oblasti PR-a u svetu. Formalno, IPRA je osnovana 1.maja 1955. godine u Londonu, gde je i sada njeno administrativno sedište. Broji više od 10.000 članova, profesionalaca iz oblasti komunikacija. Članovi ovog udruženja su pojedinci, istaknuti PR stručnjaci iz celog sveta.

 

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs