Agencija “Blumen group” osvojila prestižnu međunarodnu nagradu IPRA GOLDEN WORLD AWARD

Beograd, 17.07.2012. – Agencija za integrisane komunikacije “Blumen group” iz Beograda osvojila je glavnu nagradu jedne od najuglednijih međunarodnih manifestacija u oblasti odnosa sa javnošću IPRA GOLDEN WORLD AWARDS, za kampanju Republičkog zavoda za statistiku “Popis je beleška za budućnost! Učestvuj u popisu 2011!’’.

Ovu prestižnu nagradu, agencija “Blumen group“ je osvojila u kategoriji “Javni sektor“, a lepa vest o osvojenoj nagradi stigla je juče iz Londona.

Direktorki agencije “Blumen group“ Nataši Pavlović – Bujas, ovo  prestižno priznanje biće uručeno na gala ceremoniji dodele IPRA nagrada, 9. novembra ove godine u Istanbulu.

Da li ste iznenađeni osvajanjem nagrade?

– I da i ne. S obzirom da smo konstantno posvećeni ciljevima i rezultatima naših klijenata, nagrade bi trebalo da dođu kao prirodan sled stvari. Sa druge strane, iznenađuje i imponuje činjenica da je više od 50 iskusnih profesionalaca iz različitih kulturnih i profesionalnih miljea prepoznalo naš kvalitet i nagradilo baš nas – kaže Nataša Pavlović – Bujas.

Šta “Blumen group“ dalje planira na polju razvoja odnosa sa javnošću?

–  “Blumen“ je stalno aktivan u udruženjima i asocijacijama koje teže unapređenju komunikacija na svim nivoima i tako će nastaviti i ubuduće. Sa druge strane, pojačaćemo napore da komunikacije budu shvaćene i prihvaćene kao deo strateškog poslovnog planiranja, jer je to najpre potrebno malim i srednjim preduzećima koja se bore za svoju poziciju, bilo na tržištu Srbije, bilo šire u regionu i Evropi – najavljuje Pavlović – Bujas.

Koliko je značajan timski rad da bi se postigao ovakav uspeh?

– Timski rad je ključan u svim oblastima poslovanja, pa i u komunikacijama. Najbolji rezultati postižu se kada klijent i agencija čine jedinstven tim posvećen istom cilju! Ova nagrada upravo to i pokazuje! Ona je rezultat dubokog razumevanja i zajedničkog rada našeg tima i tima Republičkog zavoda za statistiku – naglašava direktorka agencije “Blumen group“.

IPRAInternational Public Relations Association, međunarodna asocijacija profesionalaca u odnosima s javnošću osnovana je 1. maja 1955. godine u Londonu, danas okuplja članove iz celog sveta – iz više od 80 zemalja!

Svake godine, počev od 1990. godine od kada je konstituisana manifestacija GWA – Golden World Awards,  IPRA dodeljuje nagrade u više od 25 kategorija najuspešnijim projektima u međunarodnim okvirima.

Žiri ove prestižne nagrade čini 60-70 iskusnih profesionalaca (seniora) iz više od 40 zemalja.

Za istu kampanju “Popis je beleška za budućnost! Učestvuj u popisu 2011!“ agencija “Blumen group” je nagrađena i priznanjem “Udruženja za tržišne komunikacije Srbije – UEPS” .

Leave a reply

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs