5.05 Afterwork radionica- CANVAS POSLOVNI MODEL 15.11. od 18h

Biti jedinstven. Biti drugačiji! Ponuditi dodatnu vrednost! Biti efiksan! Biti konkurentan! Biti kreativan!
Na radionici „Canvas poslovni model – alat za donošenje pravovremenih i relevantnih odluka“ očekujte mnoga pitanja koja pokreću vaše odgovore kao i nova pitanja u cilju unapređenja poslovanja.
Koliko poznajete vaše kupce, klijente? Koliko dobro razumete njihove potrebe? Koje probleme kupaca rešavate? Koja je jedinstvena vrednost koju nudite na tržištu? Gde i kako možete da pridobijete potencijalne kupce? Kako planirate zadržavanje postojećih i rast novih kupaca? Koliko često komunicirate sa kupcima? Da li ih slušate? Kako negujete odnose sa vašim kupcima, klijentima? Koje sve resurse koristite u ispunjenju planova firme? Da li postoje još neki partneri koji bi mogli da budu ključni za povećanje prometa? Koliko su i šta kupci zaista spremni platiti?

CBM je moderan poslovni alat prihvatljiv za sve subjekte, a pomoću koga se opisuje način na koji neka organizacija ili institucija kreira, isporučuje i prikuplja vrednosti.

CBM pruža devet različitih dizajniranih blokova koji su usko povezani. Oni zajedno čine celinu koja na najjednostavniji način opisuje određenu biznis ideju.

O Canvas modelu govoriće dr Tanja Mamula, konsultant sa preko 25 godina iskustva u istraživanjima, marketingu i menadžmentu.

Mesto: Blumen Club, Milana Rakica 65a, Beograd

Prijave su obavezne (zbog ogranicenog broja mesta) na: office@blumengroup.rs

Informacije: +381648281801 ili na https://www.facebook.com/BlumenBusinessClub/

Kotizacija za radionicu:  redovna kotizacija 3.000 dinara, za članove poslovnih udruženja 2.500 dinara

 

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs