11. Regionalna konferencija „Turističko tržište Jugoistočne Evrope – NOVE RAZVOJNE MOGUĆNOSTI “

[[[[Na ovogodišnjoj 11. po redu Regionalnoj konferenciji „Turističko tržište Jugoistočne Evrope – nove razvojne mogućnosti“ u organizaciji kompanije Mass Media International Beograd, koja će se održati 15. maja 2013. godine u beogradskom Sava Centru, ključna tema biće pozicioniranja regiona kao kvalitetne, prepoznatljive i poželjne turističke destinacije.

Konferencija će okupiti na jednom mestu brojne renomirane domaće, regionalne, ali i svetske predavače, i kao takva predstavlja jednistvenu priliku za sve prisutne učesnike da u okviru pet planiranih panela čuju iskustva i savete stručnjaka i upoznaju se sa novim trendovima i  primerima dobre prakse koji istrajavaju i daju dobre rezultate u domenu promocije i razvoja turizma, kako na globalnom nivou, tako i u regionalnim i lokalnim sredinama.

O novim trendovima, posledicama ubrzane globalizacije turističkog tržišta, kreiranju privlačnog destinacijskog imidža regiona, o (r)evoluciji urbanog turizma i izazovima u razvoju eko&etno, medicinskog turizma, govoriće i gostujći predavači, ugledni profesionalci i stručnjaci iz zemalja nosilaca današnjeg globalnog ekonomskog razvoja -Indije, Kine, Rusije:

  • dr Subhash Goyal, predsednik Asocijacije turoperatora Indije /IATO/& predsednik STIC Travels Group India;
  • dr Adam Wu, COO u China Business Network (CBN), konzorcijumu organizacija specijalizovanih za usluge biznis konsaltinga koji se bave promocijom Kine poslujući pod sloganom – ,,dovesti svet u Kinu i predstaviti Kineze svetu”;
  • dr Svetlana Malkarova, viši konsultant u Vladi Ruske federacije – Ministarstvu kulture Ruske federacije u okviru Internacionalnih turističkih foruma ,,Dobrodošli u Rusiju”.

Dr Svetlana Malkarova odazvala se pozivu naše agencije kao naš partner u Worldcom PR Group i član UO ove grupacije.

Među predavačima su i g-đa Natali Brodnik, direktor Qatar Airways, g-din Nikola Bakračeski, gradonačelnik Ohrida, g-din Boris Žgomba predsednik ECTAA, UHPA i predsednik Uprave UNILINE, Prof. dr M. Zeki Karagülle, predsednik Asocijacije banjskog i zdravstvenog turizma Turske/TURKSP, g-din Stanimir Stankov, predsednik Nacionalne asocijacije SPA&Wellness Tourism /NAST/Bugarske i brojni drugi.

Agencija Blumen group i naš autorski portal turističke privrede ,,Hello, Serbia” podržali su i propratiće konferenciju kao medijski partneri i kao učesnici i moderatori.

Na ovogodišnjoj 11. Regionalnoj konferenciji „Turističko tržište Jugoistočne Evrope – NOVE RAZVOJNE MOGUĆNOSTI “  biće predstavljena i publikacija „Lideri regiona JIE u oblasti turizma“ i svečano dodeljene nagrade ,,BRAND LEADER AWARD“.

Konferencija je otvorena za sve zainteresovane subjekte (fizička i pravna lica) iz domena turističke privrede, koji svoje učešće mogu prijaviti putem sajta organizatora:

http://www.massmediainternational.eu/12-Registracija.

 

 

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs