Nagrade

’’Blumen group’’ dobitnik dve najprestižnije svetske nagrade za odnose sa javnošću- ’’IPRA Golden World Awards for Excellence 2012’’ i ’’IPRA Golden World Awards for Excellence GRAND PRIZE 2012’’

Beogradska agencija ’’Blumen group’’ dobitnik je najrelevantnije  svetske nagrade iz oblasti odnosa sa javnošću -Zlatne nagrade međunarodnog udruženja za odnose sa javnošću  ’’IPRA Golden World Awards  for Excellence  2012”.

U veoma oštroj konkurenciji  najboljih projekata iz celog sveta projekat  iz Srbije je odneo pobedu u kategoriji  ” Javni sektor”. Agencija ”Blumen group” ovo prestižno priznanje dobila je za kampanju  popisa stanovništva  koju je u toku prošle godine na teritoriji Srbije sproveo Republički zavod za statistiku: ”Popis je beleška za budućnost! Učestvuj u popisu 2011!”.

Osim ove nagrade ”Blumen group” je ovogodišnji dobitnik i najvećeg IPRA priznanja   ’’IPRA Golden World Awards for Excellence GRAND PRIZE 2012’’ čime je potvrđeno da je projekat iz Srbije bio najbolji od naboljih projekata u svih 37 kategorija.

U Istanbulu je održana gala ceremonija dodele nagrade ”IPRA  Golden World Awards 2012” na kojoj su dobitnicima nagrada za najbolje marketinške i  javne kampanje uručena ova prestižna priznanja. Među najboljima iz celog sveta našla se i srpska agencija ”Blumen group”.  Dvadeset drugi put Međunarodno udruženje za odnose sa javnošću  IPRA /International Public Relations Association/ nagradilo je ovim velikim priznanjem one koji se nalaze u samom svetskom vrhu kada su u pitanju odnosi sa javnošću. Žiri koji čine najveći svetski stručnjaci iz oblasti odnosa sa javnošću je  doneo odluku koje će se kompanije i pojedinci u svetskim razmerama ove godine nazvati najboljima.

Ispred agencije ”Blumen group” priznanje je u Istanbulu primila Nataša Pavlović Bujas direktorka ove agencije .

Imponuje činjenica da je više od 40 iskusnih profesionalaca iz različitih kulturnih i profesionalnih miljea  prepoznalo naš kvalitet i nagradilo baš nas – kaže Nataša Pavlović  Bujas.  Timski rad je ključan u svim oblastima poslovanja, pa i u komunikacijama. Najbolji rezultati postižu se kada klijent i agencija čine jedinstven tim posvećen istom cilju! Ova nagrada upravo to i pokazuje! Ona je rezultat dubokog razumevanja i zajedničkog rada našeg tima i tima Republičkog zavoda za statistiku – naglašava direktorka agencije “Blumen group“.

IPRA /International Public Relations Association/, međunarodna asocijacija profesionalaca u oblasti odnosa sa javnošću osnovana je 1. maja 1955. godine u Londonu a čine je stručnjaci iz oblasti odnosa sa javnošću iz preko 80 zemalja sveta.

Od 1990. godine kada je konstituisana manifestacija GWA –Golden World Awards, IPRA  svake godine dodeljuje nagrade za najuspešnije projekte u međunarodnim okvirima.  Žiri koji odlučuje o pobednicima čini više od 40 iskusnih profesionalaca /seniora/ iz celog sveta.

Za istu kampanju ”Popis je beleška za budućnost! Učestvuj u popisu 2011!” agencija ‘Blumen group” je nagrađena i priznanjem  od strane ”Udruženja za tržišne komunikacije Srbije –UEPS”.