DIJALOG JE OSNOV ZA NAPREDAK

Ne samo marketinška, prodajna i menadžerska veština – komunikacijska znanja i veštine postale su neophodne i u razvoju društva u celini, uključujući globalnu zajednicu.

Veština da saslušamo, čujemo i razumemo stavove i mišljenja različita od naših sopstvenih doprinosi i razvoju društva i razvoju pojedinca, ništa manje nego veština da koncizno i argumentovano iznesemo svoja mišljenja i stavove.

Stoga je ovogodišnji dobitnik specijalnog “IPRA President’s Award” priznanja tim ZEIT ONLINE, koji je 2017.godine pokrenuo inicijativu za otvoreni politički dijalog, prvobitno kroz platformu “Germany talks”, razvijajući je i dalje do platforme https://www.mycountrytalks.org/.
Danas, to je panevropski projekat, koji okuplja više od 150.000 građana iz 30 zemalja registrovanih online u cilju zajedničkog, političkog dijaloga o stvaranju boljeg društva za sve nas.
Tako to rade odgovorni mediji i odgovorni građani.

Hvala predsednici IPRA, Svetlana Stavreva što je prepoznala vrednost ovog projekta i inicirala dodelu jednog od najznačajnijih #IPRA priznanja, ustanovljenog još daleke 1977. godine.
Više informacija možete videti na linku: https://bit.ly/2VgAn2p