JOŠ JEDAN SEMINAR BLUMEN AKADEMIJE “KREIRANJE I KOMUNICIRANJE KULTURNOG PROIZVODA”

Kako nismo bili u mogućnosti prošli put da ugostimo sve zainteresovane da pohađaju seminar Blumen Akademije “Kreiranje i komuniciranje kulturnog proizvoda” , zbog velikog interesovanja organizujemo još jedan ciklus u četvrtak i petak 7. i 8. decembra 2017. u periodu od 11 – 15h.

Kreativna akademija pokrenuta je kao naš odgovor na sve češće upite javnosti o stručnim i praktičnim radionicama na kojima bi, shodno njihovim potrebama, a onda i radnom vremenu i drugim poslovnim obavezama, mogli da steknu praktična znanja iz oblasti marketinga i komunikacija, u kojoj se promene veoma brzo dešavaju i koje oni ne mogu da prate – a od vitalnog su značaja za njihov rad.

Seminar „Kreiranje i komuniciranje kulturnog proizvoda“ realizujemo uz podršku Grada Beograda – Sekretarijata za kulturu!

Seminar podrazumeva ukupno 6 sati predavanja i 4 sata radionica, uz mentorski rad na proizvodu ili temi koju polaznik odabere. Broj mesta je ograničen zbog mentorskog, individualnog rada sa polaznicima. Sertifikat se dobija uz izradu završnog rada.

Seminar vodi Nataša Pavlović Bujas, gostujući predavač je Hristina Mikić.

Kotizacija za oba dana iznosi: 12.500,00 din,a sa popustom  10.000,00 dinara

Rok za prijave je utorak 05.12. 2017. Do 12h na mail office@blumengroup.rs ili na tel 064/82-81-801

U prilogu možete naći detaljnije informacije.

newsletter (7)