5.05. Afterwork radionica – JA U KRIZI!

Odkud JA U KRIZI? Kako da izađem iz ovog problema? Šta je to što me sputava?

Svi smo se nekada u životu, privatno ili poslovno našli u kriznoj situaciji i tek tada bili svesni da nešto nije u redu. Onda nam se činilo da to sami možemo da rešimo, ali dešavalo se suprotno, postajalo je sve gore.

Na radionici „JA U KRIZI“ bavićemo se emocionalnom  inteligencijom koja nam pomaže da razumemo kako možemo da utičemo na svoje emocije , ali i koje emocije nas blokiraju.  Na konkretnim primerima razgovaraćemo o konceptu prolaska kroz krizu i tehnikama koje pomažu da budemo fleksibilniji i konstruktivniji i tako dođemo do unutrašnjeg balansa.

Radionicu će voditi dr Tamara Tomović, menadžment konsultant i direktor centra za profesionalni i lični razvoj MIND.PROTECT. Tamara je završila Medicinski Faktultet u Beogradu, specijalista je farmaceutske medicine, ali i REBT kognitivni psihoterapeut i sertifikovani kouč Ericsson Coaching Institute, kao i MHS profesionalac za analizu i razvoj emocionalne inteligencije. Tokom svoje dvadesetogodišnje biznis karijere u oblasti farmaceutske industrije nalazila se poziciji Country Manager-a Johnson&Johnson i bila na rukovodećim mestima u zemlji i inostranstvu (Slovenija, zemlje Nordica) i sada to svoje znanje i iskustvo koristi za unapređenje poslovanja kroz razvoj emocionalne inteligencije.

Cilj nam je da u prijatnoj i opuštenoj atmosferi, naučite kako da što jednostavnije prevaziđete probleme.

Datum: 11.10.2017. (sreda)

Vreme: 18.00h – 19.30h

Mesto: Blumen Club, Milana Rakica 65a, Beograd

Prijave su obavezne (zbog ogranicenog broja mesta) na: office@blumengroup.rs

Informacije: +381648281801 ili na https://www.facebook.com/BlumenBusinessClub/

Kotizacija za radionicu:  redovna kotizacija 3.000 dinara, za članove Udruženja 2.500 dinara