Radionica: KAKO ODABRATI PRAVE LJUDE ZA SVOJ TIM?

Menadžer ste, direktor, vlasnik firme, vodite veće projekte? Sigurno ste bar jednom – a verovatno mnogo češće – imali pred sobom dilemu kako odabrati prave ljude za svoj tim, kako ih, kada je tim oformljen – zadržati, i kako se izboriti sa izazovima u međuljudskim odnosima u firmi?

Upravo to su pitanja na koja ćemo potražiti odgovor u novom izdanju naše radionice “5.05. – Afterwork”, u sredu, 21. juna, s početkom od 17.30 h, kod nas u Blumen Clubu.

sonja j 1 Radionicu vodi Sonja Jovanović, naš poznat stručnjak u oblasti HR, direktorka ljudskih resursa u kompaniji Ernst & Young poslednjih deset godina. Sonja je doktorirala na menadžmentu ljudskih resursa u krizi, a nebrojeno puta je imala prilike da se u praksi susretne sa svim mogućim izazovima koji nastaju u radu sa ljudima, bilo u malim i srednjim preduzećima ili velikom korporacijama.

Upravo iz Sonjinog iskustva, a u interakciji sa gostima, želja nam je da omogućimo da se kroz transfer znanja i iskustava velikih korporacija stekne uvid u njihov način razmišljanja i prevazilaženja tih izazova, i da na taj način sebi olakšamo put ka kreiranju sopstvenih modela pristupa, izbora i rešenja u kriznim situacijama.

Radionica je namenjena srednjem i višem menadžmentu, preduzetnicima, vlasnicima malih i srednjih preduzeća, svima kojima posao nalaže da formiraju i vode timove, ili ih “dobijaju” sa radnim mestom.

Broj mesta je ograničen, a prijave su obavezne na mejl adresu: office@blumengorup.rs ili u Inbox. 
Prijave primamo do utorka u 18h. 
Kotizacija za radionicu je 3.000 dinara. 
Informacije: +381648281801