“ZVEZDARA TEATAR”

Više od klijenta i više od saradnje: “ZVEZDARA TEATAR”

Period saradnje: od 2004. do 2010. godine

Vrsta saradnje
Dugogodišnje prijateljstvo i prvobitna podrška u izgradnji današnje Nove scene Zvezdara teatra, prerasli su vremenom i u dugogodišnju saradnju. Sa punim poverenjem povereni su nam strateški poslovi kako u smislu integrisanih marketinških komunikacija tako i u smislu celokupnih odnosa s javnošću. Tokom više od 10 godina prijateljstva i saradnje, imali smo čast i zadovoljstvo da na čelu sa Dušanom Kovačevićem, radimo i sarađujemo sa velikanima naše umetničke scene Danilom Batom Stojkovićem, Borom Todorovićem, Milenom Dravić, Bogdanom Diklićem, Branimirom Brstinom i mnogim drugima.

Naša saradnja podrazumevala je kako rad na korporativnom identitetu Zvezdara teatra, tako i na identitetu svakog pojedinačnog projekta koji je u tom periodu realizovan, bilo da se to odnosi na predstavu, koncert, humanitarni dogadjaj ili događaj nekog drugog tipa. Zbog toga je iznimno teško izdvojiti radove za prezentovanje, pa smo stoga izabrali samo deo koji se odnosri na vizuelni identiet povodom jubileja – 25. rođendana pozorišta.

Ciljevi naše saradnje bili su povećanje vidljivosti pozorišta u kulturnoj, poslovnoj i najširoj javnosti, popularizacija pozorišne umetnosti, promocija vrednosti koje Zvezdara teatar zastupa od osnivanja, okupljanje i edukacija mlađe publike, kojoj pozorišni izraz nije bio blizak itd.

Elementi saradnje
Rad agencije se ogledao u određivanju vizuelnog identiteta predstave, koordinaciji u primeni total design-a u svim segmentima (grafička, audio i video produkcija), kao i postavljanje i realizovanje promotivne kampanje projekta/ predstave (konferencije za štampu, organizovanje nastupa u javnosti, oglašavanje u medijima…).

Novinski oglas i repertoarski flajer


Pozivnica


Konferencija za medije povodom 25 godina postojanja i rada Zvezdara teatra