Podrška unapređenju infomacionog društva – Blumen group medijski pokrovitelj Konferencije e-Razvoj

erU petak, 29. marta 2013. godine Udruženje e-Razvoj organizuje svoju treću konferenciju pod radnim nazivom Konferencija e-Razvoj 2013.

Konferencija na temu: “Razvoj informacionog društva kao osnova ekonomskog rasta i poslovne inovativnosti” održaće se u velikoj sali Privredne komore Srbije u Beogradu, Resavska 15, u periodu od od 09:30 do 16:00 časova.

Imajući u vidu činjenicu da informacione tehnologije prožimaju sve sfere savremenog života, cilj konferencije je da ukaže na to koliko one uz adekvatne i efikasne mere države, privrede, institucija i ostalih relevantnih činilaca mogu i trebalo bi da postanu osnova ekonomskog rasta i poslovne inovativnosti.

Agencija Blumen group kao dugogodišnji saradnik, ali i član Udruženja ,,e-Razvoj” podržaće konferenciju kako kao medijski pokrovitelj, tako i svojim prisustvom predavanjima, zajedno sa brojnim predstavnicima državnih, društvenih, privrednih, obrazovnih, medijskih i drugih subjekata koji su u svojim aktivnostima u raznim oblicima delovanja uključeni u razvoj i primenu savremenih informaciono-komunikacionih tehnologija za potrebe države, privrede, obrazovanja, zdravstva, medijske promocije i ostalih društvenih delatnosti.

Narednog meseca, Blumen group biće domaćin 18. neformalnog susreta članova Udruženja ,e-Razvoj’’ i tom prilikom predstaviće prisutnima svoj poslovni portfolio.

Neformalni susreti članova udruženja prilika su za uspostavljanje novih poslovnih kontakata, razmenu ideja, iskustava i dobre poslovne sinergije .

18. susret zakazan je za 24. april 2013. godine u  Poslovnom klubu Jugoimport-SDPR, u periodu od 19:00 do 22:00 časa.

Udruženje e-Razvoj je dobrovoljno, nevladino i neprofitno udruženje, osnovano 25.03.2010.god. na neodređeno vreme radi ostvarivanja ciljeva u oblasti razvoja informacionog društva. Udruženje e-Razvoj daje podršku razvoju informacionog društva kroz realizaciju projekata i usluga.